2. Espinacs a la mostassa [...el cabell]


En el seus llibres sobre la Dieta amucosa (SCDA),  Ehret insisteix molt en la importància de cuidar els cabells, en concret de no tallar-los i deixar créixer la barba i qualsevol altre pèl que ens aparegui pel cos. 
Ehret es descriu a si mateix com a un salvatge, amb els seus cabells llargs, les seves barbes i la pell bronzejada pel sol, fruit d'una intensa vida a l'aire lliure.
A ioga també es té molt en compte la vitalitat del cabell. Segons sembla, els cabells són antenes que connecten el nostre cos amb les energies subtils que ens envolten i a més, canalitzen l'energia del sol.

Per cuidar-los bé, és molt important raspallar els cabells diverses vegades al dia. Jo ho faig cada cop que arribo a casa i és un moment de relax que em revitalitza totalment. També es recomana recollir-los en una trena per anar a dormir i durant el dia, portar-los lligats en un monyo, d'aquesta manera poden captar millor l'energia del sol i el prana.

A banda d'aquestes rutines, cal mirar també quina mena de productes fem servir per a la seva higiene. La britànica Lucy AitkenRead, s'ha fet famosa per exposar en el seu blog el procés que l'ha dut a no utilitzar més que aigua per rentar-se el cap. Ja porta 3 anys i el seu cabell llueix sa i bonic.
Jo he deixat d'usar xampú fa un mes i n'estic molt contenta amb el resultat. T'atreveixes a provar-ho?

Segons sembla, les persones que tenen carència de ferro tenen els cabells febles i poc densos, i se'ls cau amb més facilitat, per això és recomenable menjar aliments rics en ferro, com ara els espinacs. Et deixo una deliciosa recepta d'espinacs molt fàcil de preparar.

Ingredients
* Espinacs
Oli i vinagre de poma
Una cullerada de mostassa de Dijon
Llevat de cervesa (opcional)

Preparació
1. Rentem i tallem els espinacs i els posem al plat.
2. Preparem la vinagreta amb la mostassa, l'oli i el vinagre, tot ben remenat.
3. Tirem el llevat de cervesa per damunt dels espinacs (opcional) i a continuació, amanim amb la vinagreta.

Consells
Aquest plat és molt nutritiu i molt fàcil de preparar. Per fer-ne encara més fàcil la preparació, podem tenir a la nevera diversos pots amb vinagretes, a punt per amanir qualsevol verdura fresca.

Dietes
Aquesta recepta és compatible amb:

Dieta alcalina
Dieta vegetariana
Dieta vegana
Dieta paleo 
SCDA

Sense gluten
Sense lactosa

També et pot interessar:

............